shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
На 10 септември откриват ХХVIII Есенен панаир в Разград
03 September 2019 - Оживление

ХХVІІI Есенен панаир в Разград ще бъде открит на 10 септември, от 20.30 часа от кмета Валентин Василев, обяви вчера на пресконференция шефът на общинска дирекция „Култура, спорт, туризъм“ Виолета Антонова. На нея присъства и главният архитект на Общината Илин Солаков, който съобщи, че се очакват 12 скари, 10 щанда за захарни изделия, сладолед, царевица, 26 атракциона – въртележки, батути, блъскащи колички, ел.игри, стрелбища, 9 фургона с понички, палачинки и скрежина, както и около 30 щанда с промишлени стоки – дрехи, обувки, играчки, сувенири, керамика.

Продължава...
 
Разградската болница получи ново оборудване
03 September 2019 - Новини

Медицинско оборудване бе доставено в МБАЛ „Св.Иван Рилски" - Разград. То е осигурено по съвместен благотворителен проект MED-Bul, осъществяван със съдействието на ротарианските клубове от Австрия – Ротари клуб Корнойбург и Ротари клуб Клостернойбург, заедно с българския Ротари клуб – ротари клуб София Интернешънъл, чиито секретар е Румен Русинов.

Продължава...
 
Маестро Максим ЕШКЕНАЗИ: Разградчани, концертът на „Фортисимо Фест“ ще Ви хареса, обещавам!
03 September 2019 - Интервю

Най-големият фестивал за класическа музика на открито „Фортисимо Фест“ отново ще пренесе разградчани в завладяващия свят на музиката. Вълнуващото преживяване ще се състои на 12 септември на площад „Ларго“, а началото ще бъде поставено в 20 часа. На сцената под звездите ще звучи златна българска класика, български фолклор, музика от българско и световно кино под диригентската палка на маестро Максим Ешкенази, разговор с когото представяме на нашите читатели.

Продължава...
 
Шарен прах и детски усмивки освежиха Градския парк
03 September 2019 - Оживление

Шарени и усмихнати детски лица, пъстри рисунки по асфалта, много състезания, дъжд от цветен прах и музика – така изглеждаше в понеделник Градския парк на Разград.

Вторият поред Младежки фестивал „Цветна фурия“, организиран и тази година от Сдружение „Фабрика детските мечти”, даде възможност на стотици подрастващи да творят, да изпитат спортния си дух и да се веселят заедно. Целта на събитието бе да се създаде позитивно и зареждащо настроение.

Продължава...
 
Крисия открива изложбата „Папагали от три континента“ в Пловдив
03 September 2019 - Оживление

Звездната Крисия ще открие официално популярната международна изложба „Папагали от три континента“ в европейската столица на културата Пловдив тази събота от 11.30 ч.

Малката чаровница с божествен глас прослави страната ни на детската Евровизия в Малта и накара всички българи да се гордеем, отбелязват организаторите.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 28565