shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Продължават с асфалтирането в Кубратско
29 August 2019 - Новини

В още две кубратски села приключи асфалтирането на част от уличната мрежа. Завършилите строително-ремонтни дейности в селата Горичево и Точилари бяха инспектирани от общинския кмет Алкин Неби и председателя на местния общински парламент Хюсеин Юмеров. Жители и на двете села благодариха на администрацията, изтъквайки, че оправянето на разбитите пътища в района е жизненоважно за хората поминика им. В двете села бяха рехабилитирани общо десет улици.

Продължава...
 
Рали с трабанти, музика и борба за празника на Лозница
29 August 2019 - Оживление

Автомобилно шоу, спортни и забавни игри, музика и борба предвижда тазгодишната двудневна програма за празника на Лозница.

Проявите започват утре от 9.30 часа с 16-то издание на ралито с трабанти, за което в града се очакват около 50 коли от страната. Водачите им ще трябва да покажат уменията си на специално трасе с препятствия, гариране и скоростна отсечка на състезание по майсторско управление.

Продължава...
 
Обновяват централния фонтан в Кубрат
29 August 2019 - Новини

След 15-годишна суша фонтанът пред паното „Завет на Хан Кубрат“ в град Кубрат отново ще заработи. Вече започнаха строително-ремонтни дейности по съоръжението в централната част на града. Възстановяването на един от символите на лудогорския град се осъществява от варненска фирма и със средства от местния бюджет. Фонтанът ще бъде изцяло обновен и снабден с нови светлини и украса.

Продължава...
 
Ремонтират се волиерите за птици и клетките за животни в разградския зоокът
29 August 2019 - Новини

Ремонтни дейности за разширяване на волиерите за птици и клетките на животните текат в зоокъта в Разград. След приключване на реконструкцията ще бъдат осигурени по-широки пространства за движение на животните.

Обитателите на разградския зоокът, които към настоящия момент са повече от 30, радват жителите и гостите на града. Най-много възхитени погледи събират двата лъва, но в зоокъта има още лисици, благороден елен, лами, елен лопатар и виетнамска свиня. Посетителите могат да видят представители на птичия свят като пауни, токачки, гълъби, фазани. Заради ремонтните работи в зоокъта засега не се настаняват нови обитатели.

Продължава...
 
С конкурс в Гецово отбелязаха Световния ден на фотографията
29 August 2019 - Оживление

На 19 август светът отбеляза Световния ден на фотографията. В честването на поставянето на основите на старото изкуство се включи и разградското село Гецово с организирането на фотоконкурс „Усмивка“. Местното Народно читалище „Просвета 1883“ всяка година чества своеобразния празник с различни инициативи.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 28565