shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Ремонтът в „Орел“ е калпав, ама и хората не пазят
29 August 2019 - Новини

Ремонтът в жк „Орел“ в Разград че е калпав – калпав е, ама и хората не пазят.

Читател от квартала сигнализира редакцията на „Екип 7“, че тротоарът пред блок 1 е бил увреден, след като живеещи във вход „В“ се снабдили с дърва за огрев.

Продължава...
 
Есра Мехмедова – за месец с два нови национални рекорда по редене на „Рубик“
29 August 2019 - Новини

В рамките само на един месец 16-годишната разградчанка Есра Мехмедова постави два национални рекорда.

В края на месец юли десетокласничката от ПГПЧЕ „Екзерх Йосиф“ участва в „Big Cubes Sofia 2019“ - Международен турнир по скоростно нареждане на Куба на Рубик

Домакин на състезанието бе Технически университет – София, а в него се включиха състезатели от България, Гърция, Северна Македония, Румъния и Албания.

Продължава...
 
ВМРО и „Кауза Разград“ заедно на местните избори в Разград
29 August 2019 - Политика

В сряда вечер представители на ВМРО – Разград, водени от областния координатор на партията Евгени Драганов, и представители на „Кауза Разград“ се срещнаха с д-р Калоян Монев, издигнат за кандидат-кмет от Гражданското движение „Кауза Разград“. Гост на събитието бе Искрен Веселинов, заместник-председател на ВМРО, народен представител от парламентарната група на Обединени патриоти в 44-то Народно събрание.

Продължава...
 
Васил Петров от Центъра за работа с деца с престижна награда от международен конкурс
29 August 2019 - Оживление

Талантливият млад певец от Разград Васил Петров се завърна от проведения в Тутракан XVIII Международен конкурс на изкуствата „Речни ноти“ със завоювано трето място и грамота за постижението си. Той се състезава в трета възрастова група в раздел вокал, категория индивидуални изпълнители. Песните, които прозвучаха на сцената в изпълнение на бъдещия седмокласник в ОУ „В. Левски“, бяха две – една българска и една английска.

Продължава...
 
Ансамбъл „Капанци“ - с награди от Световен шампионат
29 August 2019 - Оживление

Поредно признание получи Ансамбълът за автентичен фолклор „Капанци“ от Гецово.

На 24 август самодейците от състава към НЧ „Просвета 1883“ в селото взеха участие в Световния шампионат по фолклор „World folk 2019” в Поморие.

Мащабният форум е под патронажа на ЮНЕСКО, продължава от 22 август до 1 септември, а домакини на част от събитията са още Несебър и Свети Влас.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 28565