shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Разградчанин стана шампион по граплинг в Румъния
01 September 2019 - Спорт

На 31 август в Букурещ се проведе международно състезание по граплинг ADCC Open Championship Romania 2019.

От разградския клуб „Хан Аспарух“ участваха четирима състезатели - Атанас Димитров в дивизия мъже - начинаещи до 76 кг; Дилбер Рамадан в дивизия мъже - начинаещи до100 кг.; Искрен Генов при мъже – начинаещи над 100 кг.; Павлин Колев в дивия мъже - напреднали до 83 кг.

Продължава...
 
Разградчани се поклониха пред паметта на загиналите през 1916-та край Тутракан
01 September 2019 - Оживление

За да сведат глава и да отдадат почит към паметта на загиналите български офицери и войници, към героите от Тутраканската епопея от 5 и 6 септември 1916 г. и загиналите за освобождението на Добруджа, вчера на обед в мемориален комплекс „Военна гробница 1916“ край Тутракан се събраха множество потомци на загинали в битката за крепостта, родолюбиви граждани и представители на организации, партии и администрации.

Продължава...
 
Община Исперих предоставя грижа за над 250 възрастни и хора с увреждания
01 September 2019 - Институции

От днес стартира предоставянето на услугата „Патронажна грижа“ в община Исперих по проект, финансиран от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Проектът предвижда предоставяне на здравно-социални услуги по домовете на лица с увреждания и възрастни хора над 65 години в невъзможност за самообслужване.

В рамките на проекта 90 потребители ще се възползват от услугите по предварително разработен график през следващите 12 месеца. За целта са наети и обучени 20 социални асистенти, които ще оказват съдействие на потребителите при извършването на ежедневни битови дейности, а 5 медицински лица ще осигуряват медицински грижи в домовете им.

Продължава...
 
Кметът на Кубрат помага на хората от Беловец
01 September 2019 - Искам думата

Уважаема редакция, искам от страниците на „Екип 7“ да кажа няколко добри думи за кмета на община Кубрат Алкин Неби.

Господин Неби умее да разговаря с хора от различни групи – инвалиди, пенсионери, младежи и деца. Успява да бъде винаги между тях. Обича да помага.

Именно той спонсорира фолклорната група със 100 лева за участие във фестивала в Батишница. За състезанието по белот, шах, табла и „Не се сърди, човече!“ в чест на Трифон Зарезан, организиран от Дружеството на хората с увреждания „Доверие“ - Беловец, отново господин Неби предостави 100 лева.

Продължава...
 
Осъдиха майка и двамата й синове – обиждали и блъскали полицаи
01 September 2019 - Kрими

Майка и двамата ѝ синове бяха осъдени за едро хулиганство и съпротива срещу органите на реда от състав на Районен съд - Разград. Делото е приключило в едно заседание със споразумение, след като 51-годишната Теодора Василева, 30-годишният Ивайло Денчев и брат му Димитър /32 г./ са се съгласили с фактите по обвинението срещу тях и са се договорили с прокуратурата да изтърпят наказания за наглото си поведение.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 28565