shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Мехмед Азиз ни представя в Истанбул
07 January 2008 - Оживление

В събота в галерия "Ъшък"(Светлина) във факултета за изящни изкуства към университета „Светлина“ в Маслак – Истанбул, се откри фотоизложба "Портрети". Единственото чуждестранно участие на вернисажа е на нашия сътрудник и приятел от Исперих Мехмед Азиз, който участва във форума с портрет на момиче с ябълки.
 

Продължава...
 
Хората пак се върнаха към традиционните картички
07 January 2008 - Новини

Хората започват да се връщат към традиционните форми на поздравления. Във века на глобалната мрежа, GSM-те и скайпа все повече стават тези, които избират пощенската картичка, за да си пожелаят здраве, благоденствие и щастие.
 

Продължава...
 
Поскъпват шофьорските курсове, кандидат-водачите се множат
07 January 2008 - Новини

С наредба на Министерството на транспорта, обнародвана в последния за миналата година брой на "Държавен вестник", часовете по кормуване за кандидат-шофьорите бяха увеличени от 24 на 31. По този повод в петък председателят на Асоциацията за квалификация на автомобилистите в България Красимир Георгиев прогнозира, че и цената на шофьорските курсове ще скочи от 400-500 лв. на 600 лв.
 

Продължава...
 
Отвориха пътищата, следва заледяването им
07 January 2008 - Новини

От полунощ на 5 срещу 6-ти януари и последната община – Исперих, отмени бедственото положение. По-рано това сториха кметовете на Кубрат и Самуил. До всички населени места вече има достъп, нормализирано е захранването с ток и вода, снабдяването с хляб.
 

Продължава...
 
Разград - опикан и задръстен с боклуци
07 January 2008 - Новини

Разград затъна в боклуци. Сметището се премести между блоковете, котки, кучета и клошари разкъсват торбите и търсят „плячка“. Белият сняг е опикан от кучета и „мъжкари“ и не около кофите, а в градинките – пред прокуратурата, около часовника, пред галерията.
Гражданите хвърлят торбите и отминават, даже не мърморят. Така свикнахме с неуредиците, че забравихме и да се възмущаваме.
 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 5711 5712 5713 Следваща > Последна >>

Резултати 28551 - 28555 от 28565