shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Търсят допълнително кандидати да курсанти във военните училища
01 September 2019 - Новини

Със заповед на министъра на отбраната е обявен допълнителен прием за попълване на незаетите места за обучение на курсанти в националния военен университет „Васил Левски“, информираха от Военното окръжие в Разград.

Продължава...
 
Разград – накъде? Заплахата за застой срещу шанса за напредък!
01 September 2019 - Искам думата

Веселин Халачев е разградчанин, 56-годишен, завършил е Английската езикова гимназия в Русе, след това и УНСС, специалност „Международни икономически отношения“ /1984-1989 г./. Работи в София, има добри позиции и контакти в сферата на бизнеса – председател е на Обединени бизнес клубове и член на Борда на директорите на Европейския алианс на малкия бизнес в Брюксел. Неотдавна в Разград бе лектор на форум на тема „Европейски фондове и международни пазари за бизнеса“, организиран от Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“.

Продължава...
 
Второто издание на „Цветна фурия“ ще се проведе днес в Разград
01 September 2019 - Оживление

За втори пореден път в Разград ще се проведе Младежки фестивал „Цветна фурия“. Началото е от 17 часа днес до скейт-площадката в Градския парк. Организатор е СНЦ „Фабрика детските мечти“.

Тази година фестивалът е под наслов „Дай шанс на планетата“, свързан със 17-те цели за устойчиво развитие на ООН. Организаторите на събитието са подготвили забавни, щафетни игри както за деца, така за младежи.

Продължава...
 
Надпиване с бира и атрактивни игри веселиха Мортагоново
01 September 2019 - Оживление

Последната събота от август отново се превърна в неповторим празник за жителите на Мортагоново. По традиция, която датира от далечната 1980 година, завчера в селото се проведе туристически събор. Любопитно е да се знае, че първото му издание преди близо 40 години събира 1200 души.

В Мортагоново няма туристическо дружество, но това не пречи на кмета Ферди Мехмед за четвърта поредна година да сбира своите съселяни и гости от съседните населените места на тази прекрасна традиция.

Продължава...
 
Започна обновяването на детска градина „Приказка“ в Разград
01 September 2019 - Новини

Кметът на Община Разград Валентин Василев и зам.-кметът Галина Георгиева участваха в петък в официална церемония „Първа копка“, която поставя началото на изпълнението на строеж „Реконструкция и обновяване на сграда, рехабилитация и оборудване на дворно пространство на ДГ №3 „Приказка“.

Кметът каза на откриването, че след ремонта родителите ще са спокойни, че децата им ще бъдат в още по-светла, по-топла и по-приятна детска градина и че сградата ще бъде реновирана без да се правят компромиси с качеството.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 28565