shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
С две церемонии „Първа копка“ започна ремонт на ДГ „Митко Палаузов“ и ДГ „Шестте ястребинчета“
03 September 2019 - Новини

Кметът на Разград д-р Валентин Василев и заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов участваха в понеделник в „Първа копка“, с които се поставя началото на изпълнението на строеж „Реконструкция, въвеждане на мерки за енергийна ефективност и оборудване на дворно пространство на ДГ №4 „Митко Палаузов“ и в ДГ „Шестте ястребинчета“.

Продължава...
 
Йорданка Бозаджиева вече десет години улавя живота в кадър
03 September 2019 - Оживление

Да заснемеш красотите на заобикалящия ни свят, е умение, което всеки човек със смартфон в ръка днес практикува. За да доловиш очарованието и прелестта на скрити и дивни места обаче, трябва да имаш усет и приключенски дух. Тъкмо авантюристичната душа води Йорданка Бозаджиева по непознати пътища само с фотоапарат в ръце. Според нея „хубавите неща са на една крачка, трябва само да имаш различен поглед, за да ги видиш“.

Продължава...
 
Фейк нюз от миналото, или защо Мидхат паша не е роден в Разградско?
03 September 2019 - История

Повод за настоящето уточнение е един абзац, поставен в скоби от Стоян Комитски и Боян Драганов в текста им за Мидхат паша във в. „Екип 7“, от 21 август, 2019 г., че според някои изследователи той е родом от град Завет. И наистина, това е така – има такива твърдения на изследователи, но действителността, разбира се, е съвсем друга.

Откъде идва тази фейк новина /казано на съвременен език/ от миналото?

Продължава...
 
Състезатели от 5 възрастови групи се включиха в народните борби в Лозница
03 September 2019 - Спорт

По традиция в дните на общинския празник на Лозница, СКБ „Кубадън“ със съдействието на общинското ръководство, провежда и традиционните народни борби.

Участваха състезатели от 5 възрастови групи. С голям интерес се очакваше и представянето на местните борци, които са едни от водещите в страната.

Продължава...
 
Александър Бурдин – с шампионско представяне в последните два кръга
03 September 2019 - Спорт

В края на миналия месец в два последователни уикенда бяха проведени последните два кръга от националния шампионат по планинско изкачване.

На 24 и 25 август домакин на 5-ти кръг бе трасето над Кюстендил в планина Осогово. Планинско Осогово се слави като най-техничното мероприятие в календара - бързи тесни завои, които са опасани с мантинели и дървета и няма място за грешка.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 28565