shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Провесиха крадлива лисица на пътна табелата
03 September 2019 - Новини

От два-три дни на табелата на изхода на село Киченица по пътя към Кубрат виси преметната лисица. Истинска лисица, която предизвиква различни реакции у преминаващите. От кратката анкета която направих стана ясно следното. Местните не знаят кой е автор на пътната арт инсталация, но се радват, защото ги е яд на нощния посетител на кокошарниците им и желаят за назидание лисицата да виси на табелата.

Продължава...
 
„Куизмания“ сменя името си, нелоялен състезател си го присвоил
03 September 2019 - Новини

Space Quiz или „Космическа викторина“ ще се нарича вече състезанието за знаещи разградчани, известно досега като „Куизмания“. Това съобщи за „Екип 7“ създателят му - трикратният победител в „Минута е много“ и вече 12 пъти световен шампион в „Quizup“ Свилен Огнянов от Разград.

Продължава...
 
Със забавни игри РБ „Проф. Боян Пенев“ закри Лятната читалня
03 September 2019 - Оживление

Деветото издание на забавното лятно четене „Читалня под небето“: „Чети под слънцето, твори в библиотеката“ и тази година се радва на голям интерес от страна на подрастващите. В градинката до Библиотеката по традиция главният библиотекар Надежда Паскалева посрещна приятели на Лятната читалня. Тя им благодари за участието през летните дни и сподели добрата новина. Около 700 са децата, които са преминали през лятната читалня.

Продължава...
 
Разградчани – с медал от републикански многожанров фестивал на хората с увреждания
03 September 2019 - Оживление

В продължение на два дни квартал „Църква“ в град Перник беше домакин на XXIII Републикански многожанров фестивал на хората с увреждания, участие в който взеха около 2400 души от България, Северна Македония и Косово.

Фестивалът се организира от местната структура на Съюза на инвалидите и е под патронажа на кмета на град Перник д-р Вяра Церовска, а тазгодишното издание бе посветено и на 30-годишнината от създаването на Съюза на инвалидите в България.

Продължава...
 
„Капанска китка“ омагьоса публиката в Хърватска
03 September 2019 - Оживление

В края на август самодейците от ансамбъла за изворен фолклор „Капанска китка“ при НЧ „Просвета 1883“ - Гецово представиха Разград и България на VI Международен танцов, фолклорен и музикален фестивал „KVARNER FEST“ Цриквеница - Селце, Хърватска.

За пореден път ансамбълът разнесе славата на капанската традиция и подари едно неповторимо изживяване на публиката, сред която имаше представители от Полша, Португалия, Англия, Австрия, Германия и Русия.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 28565