Търсене

Начало Спорт Пламен Стоянов и Величка Димитрова пети на рали крос „Ловеч 2008“
Пламен Стоянов и Величка Димитрова пети на рали крос „Ловеч 2008“
25 June 2008

 

През почивните дни на пистата на с.Баховица, на три километра от Ловеч, се проведе вторият кръг на националния шампионат рали крос. В надпреварите, организирани от СБА – Ловеч, се включиха 27 състезатели от 8 клуба.

В група „хоби кар 2“ до 1.6 куб. см се състезаваха Пламен Стоянов и Данаил Йорданов, в „хоби кар 3“ над 1.6 куб. см се включи Величка Димитрова.

 

25_06_2008_veli4ka_dimitrova.jpg25_06_2008_plamen_stoianov.jpg Пламен Стоянов зае петото място в група „хоби кар 2“, а Данаил Йорданов /със същия автомобил/ в последния тур получи повреда и не завърши състезанието.

При силна конкуренция в група „хоби кар 3“ Величка Димитрова завърши пета като борбата й с мъжете донесе много емоции на публиката. Организаторите на състезанието определиха разградчанката за най-добре представила се дама в ралото и я наградиха с грамота и цветен телевизор. Пилотите от АСК “Абритус“ се оплакаха от лошото трасе, което се е отразило негативно на представянето им. Участието на състезателите ни стана възможно благодарение на ВК „Правда“, “ЗИКО 51“, „Винпром Лудогорие“ и автосервиз „Никрис“.

 

Венко ВЕНКОВ