Търсене

Начало Крими Запалиха колата на шефката на „Юта маркет“
Запалиха колата на шефката на „Юта маркет“
11 May 2012

Ново „БМВ“ изгоря в първите часове на сряда в Разград. Сигналът, че гори автомобил на ул. „Грънчарска“24 е приет в РСПБЗН в 2.11 часа. До пристигането на дежурния екип пожарникари огънят успял да унищожи целия двигателен отсек, предното стъкло и гумите на колата.11_05_2012_kola.jpgИзгорелият автомобил e на Ивелина Жекова, дъщеря на собственика на „Юта маркет“ Христо Кьосев, която реално движи бизнеса в търговския обект.

В сряда сутринта от полицията в Разград съобщиха, че причините за възникване на пожара са в процес на разследване. Още в ранния следобед обаче от пресцентъра на ведомството изпратиха информация, че се касае за умишлен палеж. Заключението за това е дадено от експерти, които са извършили оглед на мястото.

Досъдебното производство на този етап се води срещу неизвестен извършител. Според официалната информация нанесените щети са за 20 000 лева. По думи на потърпевшата от посегателството Ивелина Жекова обаче, реалните загуби са три пъти по-големи.

„Не ми се говори. Запалиха ми колата, това е. Не се съмнявам в никого, нямам дългове или неуредени бизнес отношения“, лаконична бе по телефона младата жена.


Мила КЮЛЮМОВА