Търсене

Начало Спорт Златин Тепсиев гостува на фен клуб „Левски Биовет“
Златин Тепсиев гостува на фен клуб „Левски Биовет“
09 June 2008

 

В петък на хижа в м.Пчелина на печено агне членовете на фен клуб „Левски Биовет“-Разград с председател Илко Панайотов отбелязаха 1 година от създаването на клуба. Специално за събитието от столицата пристигна шефът на националния фен клуб Златин Тепсиев.

На почивната база на „Биовет“ се събраха над 20 привърженици на синия гранд.

 

09_06_2008_fenklub_levski.jpg Гост на срещата бе и Станчо Стефанов, който е директор производство на фирмата. По време на сбирката на единствения фирмен фен клуб на „Левски“ в страната бе направен и отчет за дейността. За тази година разградските левскари имат 9 групови посещения на мачове на любимият отбор.

Председателят Илко Панайотов връчи подарък на Златин Тепсиев от името на кмета на Разград Денчо Бояджиев, който поради ангажимент не можа да присъства. А феновете подариха на Голди плакет със символа на Разград – Часовниковата кула.


 Златин ТЕПСИЕВ:

 

09_06_2008_zlatin_tepsiev.jpg За седми път съм в Разград. Естествено, по най-различни поводи. Този път съм тук заради фенклуб „Левски-Биовет“ и една година от основаването му, както и за провеждането на футболния турнир за ученици, организиран от фенклуба на Стоян Минчев. Много съм щастлив да бъда тук, между приятели, още повече, че местният фенклуб е един от големите в страната. Дълги години сме заедно по стадионите в България и чужбина.

Ние имаме трайна политика и не се месим в спортно-техническото и административно ръководство на футболен клуб „Левски“. Промяната в клуба беше приета със смесени чувства. Но както винаги досега сме правили, заставаме зад треньора и ръководството и разчитаме на тях „Левски“ да тръгне напред. За мен Вили Вуцов е левскар и треньор със страшни амбиции. Но за нас от националния фенклуб Наско Сираков и Мъри Стоилов си остават хора, дали много на клуба и отбора.

Това, което се случи с ЦСКА, е действително жалко. Но смятам, че грешката е изцяло в тяхното ръководство. Вина за случилото се имат и привърженици на отбора, които са близко до управата през последната година и половина.

Не приемам по никакъв начин скандала с ЦСКА да бъде приписван на клубното ръководство на „Левски“. Случилото се е негатив не само за ЦСКА, но и за целия българския футбол. Желая на ЦСКА да си оправи нещата, защото така трябва да се постъпи в такъв професионален клуб. Пожелавам на всички левскари от Разград да са живи и здрави и да обичат футбола и спорта.