Търсене

Начало Политика ГЕРБ обявиха шестима кандидати за общински кметове
ГЕРБ обявиха шестима кандидати за общински кметове
31 August 2011

Вчера от партия ГЕРБ обявиха кандидатите за кметове на шестте лудогорски общини – без Разград, където от месец е ясно, че в битката за поста влиза областният управител Валентин Василев.

В Исперих кандидат е 42-годишната Виолета Тодорова, експерт в местното бюро по труда.За Кубрат партията е одобрила 58-годишния Младен Мишев, бивш шеф на полицията в града, после предприемач, напоследък е представител на варненската „Хидрострой“ - фирмата, която в съдружие със „Строймонтаж“ спечели конкурса за благоустрояването на кварталите в Разград, което тече в момента.

Мишев се явява за трети път на кметски избор – през 2003 година бе издигнат от лява коалиция, а през 2007 година – от дясноцентристка.

В Завет за доверието на избирателя ще воюва 48-годишната Мария Сейкова – дългогодишен учител и училищен директор, а в Лозница – Нурие Црънгалова /46 г./, която в момента работи в структурите на ГЕРБ, четири години е била секретар на общинската администрация.

За кандидат на община Самуил одобрение е получил55-годишният Вадет Нурула, който от 2000 година до този момент се препитава със собствен бизнес. Най-млад от всички е кандидатът за кмет на община Цар Калоян – Тодор Радев е 29-годишен и работи като старши експерт във филиала на Дирекция „Бюро по труда“ - Разград.