Търсене

Начало Политика Зелената партия с листи за съветници в три общини
Зелената партия с листи за съветници в три общини
29 July 2011

С кандидатски листи за общински съветниците в Разград, Исперих и Лозница, съставени от интелигентни хора с обществено положение, ще участва Зелената партия на местните избори наесен. Не е изключено структурата да издигне свой кандидат за кмет на община Разград, но е напълно възможно да бъде подкрепен кандидат на друга политическа сила, ако той е качествен и заслужава тази подкрепа. Това ще стане окончателно ясно до месец.29_07_2011_karaka4anov.jpg29_07_2011_zeleni.jpgТова заяви в Разград председателят на Зелената партия в България и бивш кмет на София Александър Каракачанов, който в сряда посети града като част от организационната подготовка на изборите.

На пресконференцията присъства част от местния актив, начело с областния председател на зелените Грациела Ранкова, която съобщи, че партийното строителство е в ход и през миналата седмица е учредена и младежка организация. Тя анонсира, че предстоят разговори за учредяване на общински партийни структури и в Кубрат и Исперих.

Преди да подложи на критичен анализ настоящата политическа и икономическа ситуация в страната, Александър Каракачанов припомни, че последното му посещение в Разград е било по време на предизборната кампания през 2005 г. И тогава, и сега впечатлението му е, че градът е приветлив, хубав и чист, поне в сравнение със София.

 

Димитър КИРИЛОВ