Търсене

Начало Политика Тодор ДИМИТРОВ:Д-р Валентин Василев е единствената алтернатива на сегашното управление на Разград
Тодор ДИМИТРОВ:Д-р Валентин Василев е единствената алтернатива на сегашното управление на Разград
11 July 2011

 

Нашият кандидат за кмет на община Разград ще бъде единствената сериозна алтернатива на сегашното управление на общината. Крайно време е да бъде променено статуквото в Разград. Крайно време е БСП и ДПС да паднат от власт и да изпратим в „заслужен отдих“ господата Денчо Бояджиев, Любо Цонев, Добринка Монева, Симеон Захариев и сие.

Това заяви вчера депутатът и областен партиен лидер Тодор Димитров по време на официалното представяне на областния управител д-р Валентин Василев като кандидат за кмет, издигнат от ГЕРБ.

 

Той уточни, че ако Василев спечели изборите наесен, в управлението ще бъдат допуснати млади хора, което според народния представител е един от най-важните начини да се задържат младите хора в града. В тази връзка и в листата за общински съветници, за която до момента има над 60 предложени имена, са и много млади образовани хора.

Тодор Димитров отново подчерта, че ГЕРБ ще участва самостоятелно на местните избори и няма да влиза в никакви договорки и политически достлуци. Според него макар и малка, има вероятност ДПС да излъчи свой кмет още на първия тур, ако има ниска избирателна активност и най-вече разпиляване на гласовете от изкуствено издигнати кандидати от опонентите на ГЕРБ.

„За нас е много важно да има будна политическа позиция и висока избирателна активност. Вярваме, че обществеността в Разградска община е достатъчно зряла, за да направи своя правилен избор и да не допусне безсмислено разпиляване на гласове. Ако, разбира се, обществеността иска промяна“, каза Димитров.

 

Димитър КИРИЛОВ