Търсене

Начало Политика СДС и ДСБ тръгват заедно на местните избори в областта
СДС и ДСБ тръгват заедно на местните избори в областта
06 April 2011

Целта на нашето посещение е да подкрепим организацията в Разград, която винаги е била стегната и добре мотивирана. Като обединена десница ще опитаме да подобрим нашите резултати от последните местни избори, които не бяха лоши предвид тукашната конюнктура.06_04_2011_sds.jpgТова заяви в Разград лидерът на СДС Мартин Димитров, който заедно с главния секретар на партията Димитър Иванов присъства на работна среща с общинските председатели на сините в Лудогорието.

Преди срещата областният председател на СДС Иво Димитров съобщи, че СДС и ДСБ в Разградско ще се явят заедно на местните избори във формата „Синя коалиция“ и допълни, че това е проект, който връща политиката към автентичните десни ценности. Иво Димитров уточни, че проектът е насочен и към всички хора, които са били подлъгани и са гласували за ГЕРБ с надеждата, че това е дясна политическа сила, която с действията си показвала точно обратното – че е лява. Но най-лошото е, че управляващата партия проявява политическо бездействие, което поражда хаос в страната, изтъкна Димитров.

Иво Димитров заяви още, че „Синята коалиция“ ще има свои кандидат-кметове и листи за съветници във всичките седем общини на областта.


Димитър КИРИЛОВ