Търсене

Начало Спорт Мишо Спасов с два гола за победата на "Разград 2000" в Девня
Мишо Спасов с два гола за победата на "Разград 2000" в Девня
14 May 2008

 

"Разград 2000": Ив.Станчев, Ив.Кръстев, Д.Чендет, С.Вели, А.Ахмед, М.Спасов, М.Неджибов, С.Недев, А.Янков, Ж.Панайотов, Г.Иванов /П. Добринов и О. Касим/

Голмайстор: М. Спасов /25 и 34-та/

 

14_05_2008_misho_spasov.jpg В петото си за пролетния дял от първенството на „В“ футболната група гостуване „Разград 2000“ записа победа с 2:1 в Девня. Около петдесет зрители на стадиона видяха три гола, които паднаха през първата част. Разградчани играха с титулярния си състав и логично стигнаха до гол още в 25-та мин. Капитанът Георги Иванов подаде извеждащ пас на голаджията Мишо Спасов, който се разписа за 0:1. Девет минути по-късно отново Мишо Спасов опъна мрежата на девненци за 0:2.

За жалост в 37-та мин. домакините се добраха до гол. Въпреки натиска на гостите от Лудогорието, при този резултат завърши първата част. И през второто полувреме „Разград 2000“ диктуваше играта. В 61-та мин. Мехмед Неджибов-Шол нацели десния страничен стълб на вратата на девненци. Втората част от двубоя ще се запомни с многото нарушения и единоборства. Главният рефер веднага надуваше свирката след всяко падане на играч от Девня. Въпреки всичко разградчани успяха да удържат резултата. Тук голямата заслуга е на вратаря Иво Станчев, който спаси няколко опасни удара, отправени от играчи на домакините.

С победа в Девня "Разград 2000" се изкачи на шесто място в класирането. Това е доказателство, че тимът, воден от ст.треньора Росен Маринов, е променил коренно начина си на игра от есента. Най-важното обаче е, че футболистите ни излизат мотивирани за мачовете - без значение дали са на ст."Балканфарма" или на терените на Североизточна България.

 

Венко ВЕНКОВ