Търсене

Начало Искам думата Майстори сме на антирекламата
Майстори сме на антирекламата
04 August 2010

Не минава и месец без Разград и околните му села да не влязат в националните новини, но за съжаление само в негативен план. След срамната кражба на личните вещи и пари на скаутите от Белгия от закъсал нашенец, сега пък зле свършена работа от страна на Областно пътно управление - Разград провали почивката на млади румънци, решили да почиват на нашето Черноморие и похарчат парите си тук.

senol_ahmedov.jpgМайстори сме на антирекламата и имаме невероятен талант да проваляме всяко едно добро начинание, само защото не работим добре или караме по нашенски.
Как да убедим отсега нататък тези младежи, че у нас имаме всички необходими условия и предпоставки за едно безаварийно пътуване и добро летуване. Как да им признаем, че пътищата ни не са ремонтирани от времето на социализма, а европейските пари за инфраструктура и развитие са усвоени по друго направление. Затова и ще продължим да губим туристи и пари, защото вместо бързо извинение и адекватна помощ на пострадалите румънци, нашите институции си прехвърлят вината един на друг, изпадайки още повече в жалко положение.

Шенол АХМЕДОВ