Търсене

Начало Спорт Четин Лятиф в националния отбор
Четин Лятиф в националния отбор
04 April 2008

 

През почивните дни националният треньор по свободна борба за кадети и юноши Валентин Гецов вика в София най-известните млади български борци. Те ще подготвят за европейско и световно първенство и международни турнири.

 

04_04_2008_cetin-liatif.jpg В лагера ще участва и един от най-титулуваните спортисти на СКБ "Л.Ахмедов"/Разград/, ученикът от СОУ "Хр.Ботев" Четин Лятиф с личен треньор Хасан Исаев. Талантливият ни борец не е ново име между националите. Миналата година той бе в разширения състав на представителния отбор за кадети. На европейското първенство обаче участва П.Загоров /"Левски"/, който спечели единствения бронзов медал за България.

Тази година Четин Лятиф е повече от убедителен - на ДЛШ и международния турнир "Русенски легенди" в Русе /в кат.76 кг/ той, без да дава технически точки, тушира своите противници. След едномесечен лагер-сбор в столицата, Четин Лятиф ще участва в края на месеца в международен турнир в Анталия, Турция, а след това му предстои и европейско първенство, което ще се състои в Литва.

 

Юмер ФИКРИЕВ