Търсене

Начало Политика Партия ЛИДЕР се учреди в Разград
Партия ЛИДЕР се учреди в Разград
26 March 2008

 

Вчера в Разград бе учредена общинска формация на партия ЛИДЕР /Либерална инициатива за демократично европейско развитие/. Бизнесменът Христо Ковачки присъства на учредяването и след това има среща с предприемачи от региона.

 

26_03_2008_lider.jpg Сред учредителите на местната структура на ЛИДЕР бяха Андрей Андреев, Иван Киров, Драгомир Друмев, Йордан Панчев, Кирил Кирилов, Мехмед Тусчиев, Младен Димов, Венцеслав Цачев, Десислав Адреанов, Матей Александренко и небезизвественият Венцислав Димитров. За председател бе избран Младен Димов. Учредителите на организацията бяха 42-ма човека.

Христо Ковачки отново потвърди, че той само подпомага новосъздадената партия. Главната цел на новата политическа структура е да се подобри координацията между местната власт и икономическите субекти. Ковачки говори за икономически патриотизъм и необходимостта от възраждане на промишлеността и селското стопанство. Подчерта, че към партия ЛИДЕР има много голям интерес и че от началото на годината досега 40 000 човека са подали молби за членство. И нито един от тях не е негов работник.

 

Подробности за разговорите – в следващия брой