Търсене

Начало Спорт Местят със седмица напред турнира в памет на Митко Чуков
Местят със седмица напред турнира в памет на Митко Чуков
11 January 2008

В сряда след сбирка на ОС на БФС-Разград стана ясно, че традиционният футболен турнир за съдии в памет на Митко Чуков се изтегля със седмица напред. Той ще се проведе на 19 януари от 9.00 ч., съобщи за „Екип 7“ председателят на футболната централа Стефан Райчев. Причината за промяната е, че Община Разград има сключени договори с търговци, които на 26 януари, когато трябваше да се проведе състезанието, ще организират в зала „Лудогорец“ базар на различни стоки, произведени в България.
 

За турнира „Митко Чуков“ са поканени футболни съдии от 6 области – Русе, Разград, Силистра, Варна, Шумен и Търговище. Отборите ще бъдат разделени в 2 групи, като ще се играе по системата всеки срещу всеки.
Очаква се състезанието да бъде уважено от треньора на 20-ти век Димитър Пенев, шефа на съдийската комисия Борислав Александорв, Иван Вуцов, както и съпругата на Митко Чуков Емилия и дъщеря му Евелина, която е програмен директор в БНТ.
За участниците ОС на БФС в лицето на Стефан Райчев и организационният комитет, начело с шефа на разградките съдии Милко Георгиев, са подготвили купи, флагчета, предметни награди, както и безплатни обяд и вечеря. Наградите на победителите ще бъдат връчени от поканените гости, както и от кмета на Разград Денчо Бояджиев и областния управител Наско Анастасов.

Венко ВЕНКОВ