Търсене

Начало Политика В Разградско Мартин Димитров и Никола Николов спечелиха изборите
В Разградско Мартин Димитров и Никола Николов спечелиха изборите
02 December 2009


274 от имащите право на глас 308 членове на СДС в Разградско участваха в изборите за председател и ръководство на партията в неделя, като през целия ден не беше регистрирано нито едно нарушение, съобщи областният лидер на сините Иво Димитров. Той уточни, че 238 от избирателите са изразили подкрепата си за Мартин Димитров, с което са допринесли за преизбирането му на председателския пост. В Лудогорието останалите трима кандидати за партийни лидери са получили съответно – Румен Христов – 10 гласа, Иво Цанев – 6 и Любен Петров – 2.

 

Вотът за заместник-председател за Северен централен район в нашия регион беше убедително спечелен от разградския кандидат Никола Николов, който получи доверието на 253 души. Неговият опонент Румен Христов, който в крайна сметка стана един от седемте заместници на М.Димитров, получи тук едва 21 гласа.

„Изборите показаха, че седесарите в Разградска област отново припознаха своя лидер Никола Николов. Заради интриги в близки до нас райони той не беше избран за зам.-председател, но това няма да го спре да продължава да формира политика в СДС“, заяви Иво Димитров.

 

Димитър КИРИЛОВ