Търсене

Начало Политика Цветан ЦВЕТАНОВ: До лятото ГЕРБ ще има клубове във всяко населено място
Цветан ЦВЕТАНОВ: До лятото ГЕРБ ще има клубове във всяко населено място
07 March 2008
 

До 3-4 месеца ГЕРБ ще има свои структури, клубове и ядра във всяко населено място в областта. Това заяви вчера в Разград лидерът на партията Цветан Цветанов. Той бе тук заедно с члена на ИК на ГЕРБ Искра Фидосова.

 

07_03_2008_cvetanov.jpg Поводът за идването ми са отчетните събрания на областната ни структура и общинските организации. Не съм дошъл в Разград, за да обикалям ловните стопанства, саркастично и типично в свой стил отговори Цветанов на въпроса какъв е поводът за визитата му тук.

По думи на лидера на ГЕРБ, масово симпатизантите им се страхуват да заявят открито своята принадлежност към партията. Това, че те наброяват много повече от регистрираната членска маса тук, говорят резултатите от изборите, обясни Цветанов.

Той даде много добра оценка на общинските структури, като изтъкна, че въпреки закъснялото им учредяване, вече работят на високи обороти и в полза на гражданите. Като пример посочи съществения принос на съветниците от ГЕРБ-Разград за запазването размера на местния данък на последната общинска сесия.

Сега ще насочим усилията си към селата. Там имаме много сериозен актив от качествени хора с потенциал, длъжни сме да ги организираме и да им дадем равен старт, поясни Цветан Цветанов.


Мила КЮЛЮМОВА