Търсене

Начало Оживление 6,5-метров "Ескалибур" вози абитуриентката на Панчев
6,5-метров "Ескалибур" вози абитуриентката на Панчев
27 May 2009

 

С 6.50 м снежнобяла ретро лимузина „Ескалибур“ пристигна на бала си снощи голямата дъщеря на известния в Разград, областта и страната бизнесмен Йордан Панчев - Ралица. Убийствено красивата машина бе ескоритирана отпред и отзад от гвардейци на бели коне.

Ралица – абитуриентка от ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, бе като принцеса в бледорозовата рокля с лебедово наметало и 1200 камъка „Сваровски“ по тях.

 

27_05_2009_ralica_pan4eva.jpgДо Ралица горди и много, много развълнувани бяха татко Йордан и по-малката му щерка Христина. Мама Ваня отсъстваше по възможно най-уважителната причина. Само 30 часа преди бала на по-голямата си кака във варненския „Майчин дом“ на бял свят се появи Йордан Панчев V. Няма шега - младенецът е пето поколение мъжка рожба с името Йордан

в рода Панчеви. Юнакът тежи цели 4 килограма и е дълъг 54 см, но не може още без ласките на мама.

Снощи най-коментирана тема на бала бе колко струва подаръкът на тати за Ралица. За точна цена, разбира се, трудно можеше да се говори. Но със сигурност се знае, че роклята е на много известна софийска модна къща, а лимузината вчера пристигна на собствен ход от София до Разград. Преди това е разхождала богаташи из Лас Вегас като специална премия за спечелен от тях милион долара на залагане в казино.