Търсене

Начало Оживление Симона Статева беше посрещната като звезда
Симона Статева беше посрещната като звезда
15 May 2009

 

Симона се завърна в Разград във вторник след елиминацията от „Мюзик Айдъл“. И веднага пристигна в любимото си училище, за да се срещне със съученици и учители.

Вчера ръководството на ОУ „Васил Левски” с помощта на педагози и ученици подготвиха подобаващо посрещане на Божието творение, прославило Разград. Всички бяха излезли на двора на учебното заведение, за да поздравят Мони с песни и танци за успеха, който тя постигна, доказвайки, че талантът няма възраст.

 

15_05_2009_simona.jpgСъучениците на момичето и нейни приятели му подариха огромна плюшена играчка, а гости от образователния инспекторат с пожелания му поднесоха красив букет.

Да поздрави детето дойде и самият кмет на Разград - Денчо Бояджиев, придружаван от заместник- кмета Кина Дякова. С мило и приятно обръщение, кметът изненада г-ца Статева с мини професионална уредба, в която ще може да се включва микрофон и да се прави озвучаване.

Директорката пък на „Васил Левски“ Дияна Първанова подари на седмокласничката от името на училището заслужена награда – детската й мечта - професионален микрофон и пожела 680 успехи, целувки и прегръдки на детето. Цифрата не бе спомената случайно – сборът от ученици, педагогически и непедагогически персонал в школото наброява 680.

Репортерите на училищното радио не останаха назад - взеха интервю от Симона пред очите на публиката. От него стана ясно, че Мони подкрепя Боян и Маги за финалите на „Мюзик Айдъл“.

Симона благодари на всички за обичта, приятелството и подаръците с песен – така, както само тя умее. И слънцето огря над Разград.

 

Албена КИРИЛОВА