shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
ГЕРБ отново залага на Валентин Василев в битката за Разград
03 September 2019

Настоящият кмет на община Разград д-р Валентин Василев ще се бори за нов мандат. Това стана ясно в понеделник вечерта на събрание на актива на ГЕРБ в областния град, на което членът на Изпълнителната комисия на управляващата партия Тодор Тодоров обяви решението на централното ръководство и лично на премиера Бойко Борисов за издигане кандидатурата на Василев.

04_09_2019_gerb_2.jpg04_09_2019_gerb_1.jpg

Тодоров, който е и областен координатор на ГЕРБ – Силистра, уточни, че на проведеното преди близо месец събрание на партията единствената номинация за кмет е била именно на Валентин Василев.

След обявяване на кандидатурата, присъстващите в залата членове на ГЕРБ бурна аплодираха кмета, който стана на крака в знак на благодарност за подкрепата.

Припомняме, че преди официалната номинация на Василев имаше съмнения за повторното му издигане. Освен някои посочени слабости в управлението му, като например наложени финансови корекции по европроекти, в публичното пространство се дискутираха и добрите му отношения с отстранения от партията Цветан Цветанов.

В крайна сметка се оказва, че това не е пречка ГЕРБ да заложи отново на своя опитен и разпознаваем кадър, който преди да стане кмет е бил областен управител и народен представител.