shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Три десни партии издигнаха Мирослав Грънчаров за кандидат-кмет на Разград
03 September 2019

Три политически партии - СДС, „Да, България“ и Движение „България на гражданите“ издигнаха бившият общински съветник от ГЕРБ Мирослав Грънчаров за кандидат на „обединената разградска десница“ за общински кмет.

Церемонията по представянето на Грънчаров бе 11.50 часа в понеделник пред сградата на Община Разград, където се събраха група от мъже в сини ризи и две дами.

04_09_2019_desni.jpg

Точно в този момент от първа копка на ремонта на детска градина „Митко Палаузов“ с китка здравец в ръка се зададе кметът Валентин Василев, който хладно поздрави „синята“ компания и влезе в сградата.
Кандидат-кметът бе обявен от директора на Езиковата гимназия Пейчо Георгиев, който точно преди 20 години бе кандидатът на СДС и за малко да спечели кметските избори в Разград.

В подкрепа на кандидат-кмета се изказаха областният председател на СДС Иво Димитров, местният лидер на „Да, България“ Огнян Обрешков /също бивш кадър на ГЕРБ/ и Мирослав Цанев от „България на гражданите“. Направи впечатление, че на представянето не присъстваха представители на Демократи за силна България.

48-годишният Мирослав Грънчаров е роден в Разград. Завършил е „Стопанско управление“ във Велико Търново. Семеен с две деца.