Търсене

Начало Оживление Крисия открива изложбата „Папагали от три континента“ в Пловдив
Крисия открива изложбата „Папагали от три континента“ в Пловдив
03 September 2019

Звездната Крисия ще открие официално популярната международна изложба „Папагали от три континента“ в европейската столица на културата Пловдив тази събота от 11.30 ч.

Малката чаровница с божествен глас прослави страната ни на детската Евровизия в Малта и накара всички българи да се гордеем, отбелязват организаторите.

04_09_2019_krisiq_1.jpg

„Живи, свободни и игриви“ е мотото на екзотичната изложба, която ангелогласната разградчанка ще има възможност да разгледа първа в Мол Марково тепе.

„Щастлив съм и за мен е повече от чест точно Крисия да открие изложбата ни. Винаги съм се възхищавал на невероятния чар и излъчване на това дете. Всяко едно нейно изпълнение те вдъхновява и оживява на сцената. Пожелавам все повече деца да се докоснат до своята мечта“, сподели лайфстайл експертът Атанас Лазаров, който е и международен директор на изложбата, известна като Macaw garden.

Откритието на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд Крисия ще изпълни свой бутиков самостоятелен лайв концерт на сцената, построена на метри от уникалните 30 вида екзотични папагали – Какаду, Ара, Току тока и Хиацинтовата Ара Джулс, познат сред децата като „Синият папагал от филма РИО“, обявен за изчезнал и защитен вид в природата.

В града на тепетата участието на Крисия ще зарадва безброй малчугани, а от управата на Мол Марково тепе и Macaw Garden“ са подготвили страхотни подаръци и изненади за чаровната изпълнителка.

За сценичния тоалет на Крисия се е погрижила карамелената дизайнерка Цветомила Маринова.

Най-голямата изложба на папагали в Източна Европа „Папагали от три континента“, която ще е отворена до 28 октомври, ще бъде превърната в истинска джунгла от озеленителя експерт Йордан Сребров. Специалистът ще декорира истински палми към интериора, за да могат посетителите да се потопят в реалния свят на екзотичните птици.