shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
„Куизмания“ сменя името си, нелоялен състезател си го присвоил
03 September 2019

Space Quiz или „Космическа викторина“ ще се нарича вече състезанието за знаещи разградчани, известно досега като „Куизмания“. Това съобщи за „Екип 7“ създателят му - трикратният победител в „Минута е много“ и вече 12 пъти световен шампион в „Quizup“ Свилен Огнянов от Разград.


Причината за тази трансформация е куриозна - редовен участник в надпреварите присвоил името на играта и вече я организира сам в местните заведения.

Според Свилен подобни псевдо състезания, подготвяни от човек, който никога не се е занимавал с подобни неща и заблуждава обществеността, че е специалист, принизява нивото на оригиналната игра, за която иначе се съставят стойностни и компетентни въпроси.

„Този „организатор“ няма никакъв опит и постижения в сферата. Нещо повече, без да е прочел и една книга в живота си се опитва да внуши на обществеността, че е едва ли не ерудит, което е пълен абсурд. Единствената му цел всъщност е да натрупа малко слава“, смята Свилен Огнянов.

Space Quiz” ще стартира утре в пицария „Бохеми“ от 19.00 часа. Освен за отборите - призьори, награда сега ще има и за най-добре представил се индивидуален състезател.

Всички желаещи да участват могат да се обадят на телефон 0899 217 099.

Шенол АХМЕДОВ