Търсене

Начало Оживление Второто издание на „Цветна фурия“ ще се проведе днес в Разград
Второто издание на „Цветна фурия“ ще се проведе днес в Разград
01 September 2019

За втори пореден път в Разград ще се проведе Младежки фестивал „Цветна фурия“. Началото е от 17 часа днес до скейт-площадката в Градския парк. Организатор е СНЦ „Фабрика детските мечти“.

Тази година фестивалът е под наслов „Дай шанс на планетата“, свързан със 17-те цели за устойчиво развитие на ООН. Организаторите на събитието са подготвили забавни, щафетни игри както за деца, така за младежи.

02_09_2019_cvetni.jpg

От 17 часа ще има конкурс за рисунки на асфалт за деца в две групи – 4-7 години и 7-18 години. Ще има награди за най-добрите. От 18 часа започват отборните игри – също с награден фонд, подготвен от СНЦ „Фабрика детските мечти“ за всички смелчаци, които са готови да излязат от зоната си на комфорт.

Записването за участие може да се случи 1 час преди началото на отборното забавление или предварително на телефон 0899189351.

Накрая ще има и хвърляне на цветен прах – нещо, с което миналата година участниците много се забавляваха. Цветният прах, който е напълно безвреден за човешкия организъм и е лесно перящ се, е осигурен от общинския съветник Джипо Джипов, на когото Сдружението изказва благодарност за помощта.