Търсене

Начало Институции НОИ – Разград безплатно ще консултира бъдещи пенсионери
НОИ – Разград безплатно ще консултира бъдещи пенсионери
15 August 2019

Териториалното поделение на НОИ в Разград отново ще консултира безплатно бъдещите пенсионери от областта. По време на срещите експертите на осигурителния институт ще отговарят на всички въпроси, свързани с детайлите на пенсионното осигуряване, включително и определянето на прогнозен коефициент на пенсията.


Консултациите ще бъдат по предварително определен график, който е следният: на 4 и 18 септември – филиал Кубрат, 9 и 24 септември - Община Лозница, 3 и 27 септември – Община Цар Калоян, 11 и 26 септември – Община Самуил, 12 и 25 септември - Община Завет и на 10 и 20 септември - филиал Исперих.

За да бъдат консултациите по-пълни, освен документ за самоличност, гражданите трябва да представят и всички други документи, доказващи осигурителен стаж или осигурителен доход. От НОИ – Разград напомнят на гражданите, че снабдяването им с ПИК им дава възможност за достъп до електронните услуги на НОИ. С този достъп те ще могат и сами да направят прогнозните си изчисления чрез електронен калкулатор на следния адрес: www.nssi.bg.