Търсене

Начало Крими Цесекари от русенските села крадоха от „Кауфланд“
Цесекари от русенските села крадоха от „Кауфланд“
14 August 2019

Шестима фенове на гостуващия в неделя ЦСКА-София бяха задържани за кражба в разградския „Кауфланд“.

Сигналът за извършена кражба е подаден до полицията около 17.30 часа на 11 август. От магазина били задигнати 11 малки бутилки уиски - по 200 милилитра, 4 парфюма и две кутийки презервативи.

14_08_2019_cska.jpg

Органите на реда бързо хванали крадците. Шестимата фенове – четирима от тях непълнолетни – дошли от русенските села уж да гледат мача на любимия си отбор с „Лудогорец“, но вместо това полицаите ги отвели в Районното за глоби и актове.

На самия мач в неделя пък, към 70-та минута, фен на ЦСКА от Добрич е хвърлил чаша на терена. Невъзпитаният гост е установен /новата система с поименни места действа безупречно!/ и ще бъде съден по Закона за футболното хулиганство.

Като се изключат тези два сравнително дребни инцидента, преди, по време и след мача в неделя особени произшествия нямаше, за разлика от минали гостувания на ЦСКА. „Случи се нещо безпрецедентно. Нито една счупена седалка, нито една потрошена тоалетна, нито един случай на тормозена касиерка или продавачка на кетъринг зоната. Нито един известен случай на конфликт между фенове на двата отбора. Това е за първи път и се надявам така да продължи“, специално изтъкна след срещата изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев.