Търсене

Начало Спорт „Лудогорец“ тръгва днес на екскурзия в Уелс
„Лудогорец“ тръгва днес на екскурзия в Уелс
14 August 2019

„Лудогорец“ лети днес сутринта за Уелс от Варна. Реваншът с „Дъ ню сейнтс“ от третия квалификационен кръг на Лига Европа е утре в 18.30 часа местно време /20.30 часа българско/.

След разгрома с 5:0, който разградчани нанесоха на противника в първия мач, сега ги чака един протоколен реванш, тъй че пътуването им до Острова повече прилича на екскурзия, отколкото на футболно изпитание.

09_08_2019_uels_3.jpg

„Лудогорец“ се прибира в България веднага след мача с „Дъ ню сейнтс“. Очаква се чартърът на отбора да кацне на летището във Варна около 4,30 ч. в петък сутринта, а в късния следобед започва подготовката за далеч по-тежкия предстоящ мач – с коравия тим на „Черно море“ във Варна в неделя.

От „Лудогорец“ напомниха, че се приемат заявки за билети за мача в Рексъм. На имейл [email protected] всички фенове, желаещи да наблюдават срещата на живо, могат да резервират своите билети. Цената на един входен талон е 10 английски лири. За българските привърженици е отделен западният сектор на „Рейскорс граунд“, който носи името „Юнивърсъри енд“. Всеки заявил билет е необходимо да остави своите три имена, както и рождена дата. Входните талони ще се продават непосредствено преди мача на стадиона в близост до сектора за гостуващи фенове. Най-вероятно публиката на „Лудогорец“ няма да е многобройна заради липсващата интрига, очаква се за разградчани подкрепата да бъде основно от българи, работещи на Острова.