Търсене

Начало Оживление Искате снимка с Чък Норис - заповядайте в парка на Разград
Искате снимка с Чък Норис - заповядайте в парка на Разград
09 August 2019

Искате снимка с Чък Норис, защото само той може да си направи шапка от онлайн вестник и да сглоби обратно счупено яйце – ами заповядайте в парка на Разград.

От няколко дни на площадката пред входа на колодрума „котва“ е пуснало първото по рода си в страната интерактивно мобилно фотостудио.

09_08_2019_foto_1.jpg

С кого и как да ви увековечат на портрет решавате вие, защото освен предлаганите от студиото варианти, може да си харесате фон и от необятния свят на Гугъл. Снимката излиза на хартия за секунди, а удоволствието ще ви струва колкото кафе с безалкохолно.

Любителите на селфитата и електронния фотоархив пък имат възможност да се щракнат със собствения си телефон на символична цена.

Студиото работи по цял ден и ще остане тук до края на този месец, а след това ще отпътува за друга точка на страната. Собствениците му Бранимир Тодоров и Мария Манева обаче са от Разград и затова са избрали то да стартира похода си именно от тук.

Така че не мрънкайте, уважаеми съграждани, че все се сме последни във всичко – този път екстрата е първо в Разград, пък после в други градове!