Търсене

Начало Оживление Разградчанин се впуска в новото риалити „Игри на волята“
Разградчанин се впуска в новото риалити „Игри на волята“
04 August 2019

Дори и да не си падате по тв риалитита, ако сте от Разград тази есен ще имате поне едно основание да следите новия формат „Игри на волята“, който тръгва в ефира на NOVA. И това основание се казва Веселин Панчев.

32-годишният разградчанин вече повече от десет години живее в САЩ, има камион, с който обикаля в Америка. Признава обаче, че докато работи като международен шофьор му е трудно да има сериозна връзка. Зарича се, че ако се пребори за голямата награда в екстремното шоу, ще остане в България, за да създаде семейство и деца, за които все по-често мисли.

05_08_2019_vesko.jpg05_08_2019_vesko1.jpg

Визията на Веско далеч не отговаря на представите за тираджия, той прилича повече на фитнес инструктор, а за да е в топ форма явно полага ежедневни усилия:

„Работата ми харесва - всеки ден съм на различно място. Пътувам по дългите бели пътища и мисля за нещата от живота...А когато спра, тренирам. В камиона си винаги имам лостове, дъмбели, ластици... Често хората се опулват, като ме видят да тренирам на някой паркинг“, представя се Веско за зрителите на формата. Не пропуска да отбележи, че от малък е запален по спорта и че е печелил титли с баскетболния отбор на „Лудогорец“.

05_08_2019_vesko2.jpg

Здравият разградчанин е зодия Козирог и с типичните за този знак целеустременост и решителност се зарича да бъде един от лидерите в „Игри на волята“.

Снимките на първия за България сезон на световноизвестния колумбийски риалити формат

вече започнаха, а в реализацията му е ангажиран екип от 130 души.

Приключенското състезание се снима на десет различни локации по крайбрежието на Черно море, като на старта му застават 24 участника. Те ще бъдат разделени на три племена, които ще се впуснат в епична битка за територия. Само едно от племената ще има привилегията да живее в супер лукс. Вторият тим ще трябва сам да създаде елементарни условия на живот, а третият ще остане без подслон и храна за седмица. Всичко обаче може да се промени много бързо и последният да стане първи, като издръжливостта, волята и умът на състезателите ще имат ключова роля за това. Трудни предизвикателства, неподозирани изпитания и рискови ситуации очакват участниците в борбата за голямата награда от 200 000 лева.

Докъде ще стигне разградчанинът предстои да видим, ние му желаем успех!

Веско е син на бившия регионален директор на Агенцията по вписванията в Разград Петър Панчев, майка му Илка Панчева е начална учителка в ОУ „Н.Й.Вапцаров“.

Мила КЮЛЮМОВА