Търсене

Начало Оживление Александра Александрова - четири пъти по "Огледала" по bTV
Александра Александрова - четири пъти по "Огледала" по bTV
18 March 2009

 

Едно от лицата на популярната модна агенция FH 1 в София е Александра Цвяткова Александрова, родом от Исперих. Точно днес, 18 март, тя навършва 19 години. Очарователната блондинка е учила до седми клас в ОУ "Васил Априлов" в своя роден град, като класни ръководители са й били учителките Диана Георгиева и Донка Димитрова. Сега е абитуриентка в строителния техникум "Пеньо Пенев" в Русе. Тя пази хубави спомени от града, който носи името на основателя на българската държава. Александра твърди, че освен модата й се отдава и математиката. Сигурно някои ще се изненадат, но това е наистина така.

 

18_03_2009_model2.jpg18_03_2009_model1.jpgИсперихчанката винаги се е интересувала от мода и модели. Особено се запалила, когато научила за кастинга в град Русе на модна агенция FH 1. Първа се явила и успяла. Последвал нов кастинг в София и вратата й се отворила, въпреки че не била позната на никого от комисията. След това участвала в модни ревюта, които й носят удовлетворение и вдъхват нови сили. Младият моден талант добива самочувствие и вече гледа по-уверено напред. Исперихчани също коментират нейните успехи със задоволство.

Желанието на Александра е през следващата година да участва в конкурса "Мис България 2010". Не скрива амбицията си да се представи добре. Знае, че няма да е лесно, но нали успехите не идват даром?

Девойката от Исперих участва в предаването "Огледала" на bTV. Нейни участия в дефилета са излъчвани четири пъти в тази телевизия и два пъти по ТВ 2 от първия кастинг в столицата.

Вече има подписан договор с агенция FH 1 и винаги се е явявала, когато е поканена да представи модни облекла. По думите на Александра за нея е най-важна визията и отговорността. Манекенката, която е обещаващото откритие от Исперих, е много благодарна на своите родители и на дядо си, които я завели в София и я подтикнали за изявите на модния подиум. Това й вдъхва увереност, че избраният от нея път ще бъде успешен. Сега нейната важна цел е да бъде приета в Нов Български университет със специалност "Интериорен дизайн". Бъдещето е пред нея.

 

Ангел НИКОЛОВ