Търсене

Начало Новини Още над 500 000 лева ще се инвестират в Община Самуил
Още над 500 000 лева ще се инвестират в Община Самуил
29 July 2019

Няколко дни след като Община Самуил обяви обществена поръчка за ремонт на улици в четири населени места на стойност близо 1 100 000 лева /финансирането е по Програмата за развитие на селските райони/, местната администрация започна да търси и фирма изпълнител на друга поръчка, свързана с благоустройство в района. Тя предвижда дейности по две обособени позиции. По ОП №1 ще бъде оборудвана детската площадка на ЦДГ „Радост“ в село Владимировци на стойност 5823 лева без ДДС.

29_07_2019_samuil.jpg

Значително по-впечатляваща е работата по ОП №2 - „Рехабилитация, естетизиране и достъпност на селищната среда в обществени територии в с. Самуил – втори етап“. Сред многобройните дейности са полагане на плочки и павета, асфалтобетон за алеи, паркинг и улици, засаждане на широколистни и иглолистни дървета, декоративни храсти, цветя и тревни площи, монтиране на парково led осветление, монтаж на улични бордюри, дървена беседка и дървена къщичка, дървени пейки, комбинирано съоръжение за спортни игри за малки деца, метални велостоянки, навес за автобусна спирка и много други подобрения. Стойността на тази обособена позиция е 512 311 лева без ДДС, като финансирането този път е от националния бюджет.

Краен срок за подаване на документи е 17 часа на 13 август. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени в 10 часа на следващия ден в сградата на общинската администрация