Търсене

Начало Политика ГЕРБ започва събрания за номинации на новите кандидати за управници в Лудогорието
ГЕРБ започва събрания за номинации на новите кандидати за управници в Лудогорието
26 July 2019

Точно три месеца преди местните избори управляващата партия ГЕРБ стартира подготовката си това ново изпитание.

Днес от 17 часа в Цар Калоян започва първото в областта общинско събрание на ГЕРБ за номиниране на кандидати за кметове и общински съветници. То ще се проведе в партийния офис на площад „Демокрация“. Час по-късно на ул. „Освобождение“ 93 се събира и активът в Завет.


26_07_2019_kar.jpgНоминационното събрание на ГЕРБ в Разград е насрочено за 31 юли от 18 часа в конферентната зала на хотел „Централ“. Поради все по-честото спрягане на името на общинския кмет д-р Валентин Василев и по точно на възможността да не бъде издигнат за втори мандат, ще бъде интересно дали ще има други предложения за титуляр за поста.

Следващите събрания са през август. На 5 август от 18 часа те са в Исперих и Лозница – съответно заседателната зала на Общинския съвет и народно читалище „Пробуда 1921“.

За 7 август от 18 часа в народно читалище Св.Св. Кирил и Методий“ е насрочено събранието в Кубрат, а в същия час на 9 август на ул. „Родопи“ 3А започват номинациите и в Самуил.

Ние сме демократична партия. Номинационните събрания са открити и на тях могат да присъстват всички желаещи. Право на глас обаче имат само членовете на ГЕРБ“, уточни за „Екип 7“ областният координатор на политическата формация д-р Валентин Василев.