Търсене

Начало Новини Шофьорлъкът по Панаира – без контрол и пълен хаос
Шофьорлъкът по Панаира – без контрол и пълен хаос
26 July 2019

В последните дни, покрай провеждането на Панаира на киселото мляко и Фестивала на народните традиции и художествените занаяти, паркирането в Разград беше буквално извън контрол. Не останаха неогазени от коли и бусове пешеходни пътеки, тротоари и площади. Автомобилите на нарушителите бяха предимно с регистрации от други градове, явно на панаирджии.

26_07_2019_kultura_1.jpg

26_07_2019_kultura_2.jpgВероятно от криворазбрана толерантност - за това, че участват в събитието ни, се направиха компромиси и водачите бяха оставени да си спират и да се движат както и където пожелаят. Така, най-вече централната част на града заприлича на „паркинга“ около битака в Стражец.

Очевидно разчитайки на това, че в суматохата санкциониращите органи няма да му обърнат внимание, водач на кола с разградски номера два дни поред – във вторник и сряда, паркира автомобила си „Фиат Стило“ по този начин.

Снимките ни изпрати наша читателка, която живее в заводските блокове в центъра на Разград – точно до градинката, където е извършено нарушението.