Търсене

Начало Оживление Рап и поп-фолк звезди идват за селищния празник на Завет
Рап и поп-фолк звезди идват за селищния празник на Завет
24 July 2019

Рап и поп-фолк звезди ще пеят тази година на селищния празник в Завет, който традиционно се провежда в първия уикенд на август.

И сега програмата ще включва множество спортни и музикални прояви, първата от които е колоездене. То започва в 9.00 часа в петък, 2 август, на градския стадион. Половин час по-късно в новата спортна зала ще стартира турнир по футбол за мъже.

24_07_2019_zavet_2.jpg24_07_2019_zavet_1.jpg

В следобедните часове възможност за изява там ще имат и дамите – в 17.00 часа стартират срещите по волейбол за жени, а веднага след тях ще играят и мъжете.

След спортния полуден идва и време за разтуха. Развлекателната програма с участието на самодейни състави към местното НЧ „Саморазвитие 1902“ започва в 20.30 часа.

В 21.00 часа на сцената ще излязат Game Over, Adnan Beats и Denis, по-известни като трио G.A.D. Гвоздеят на вечерта ще е концертът на българския Еминем в женски вариант - хитовата рапърка Диона.

Вторият ден от празниците – 3 август, събота, стартира с конните надбягвания, които по традиция ще се проведат в местността Гемиите по пътя за Исперих. Началният им час е 10.30 ч.

От 17.00 часа в спортната зала започват финалите на турнирите от петък, като първо е мъжкият футбол. Победителите във волейбола при жените и мъжете ще се определят в срещи, които стартират съответно в 17.30 и 18.30 часа.

Концертите започват пак от 20.30 часа с изпълнения на самодейците. Час след това почитателите на попфолка ще могат да слушат на живо Брияна. Финалното събитие е от 22.00 часа – концерт на една от любимките на публиката в този жанр Преслава.