Търсене

Начало Искам думата На футбол ли ще си играем или на дискриминация?
На футбол ли ще си играем или на дискриминация?
24 July 2019

Както обикновено, купих си „Екип7“ и погледът ми попадна на последната страница, която е посветена на нашия любим „Лудогорец“. Потресена останах от думите на господин Мехмед Ходжов, който открито порицава, че „даже и жени“ си позволяват да коментират игра на отбора.

Абсурдно и обидно! Това е абсолютна дискриминация и изисквам извинение на страниците на „Екип 7“. Това доколко са правдиви коментарите на дамите, които сезира той, е съвсем друга тема, а и в 21-ви век, доколкото ми е известно, всеки има право да изкаже мнение, та дори и жените, колкото и неприятно да му е на въпросния господин.


24_07_2019_anelia_1.jpgПредполагам,че упрекът му е повлиян от личните му емоции, породени от оплюването на „Лудогорец“, а не на манталитет, типичен за хора, изповядващи исляма, където е позволено да се минимилизира стойността на жената. Ако аз изразя подобна позиция, нима той не би я приел като дискриминация на етническа основа?!

Надявам се, че ме авторът, редакцията и читателите ще ме разберат добре и този проблем ще бъде изчистен по цивилизован начин!

С пожелания за бъдещи успехи и крепко здраве оставам Ваш редовен читател!


Анелия ТЕРЗИЕВА

ценител на добрия футбол и горещ привърженик на „Лудогорец“ /макар и жена!/


Б.ред. Г-жо Терзиева, тъкмо защото в 21-ви век всеки има право да изкаже мнение, ние вече 27 години публикуваме различни позиции и гледни точки на нашите читатели, дори и когато са спорни или дискусионни и не се споделят от всички ни. Затова днес публикуваме и Вашето мнение и ще се радваме много, ако и друг път споделите Ваши виждания – било на футболна, било на каквато и да е тема от живота в нашия район. Нека не забравяме, че в многообразието от мнения и в спора се ражда истината. Пък като има спор, няма как да не прехвръкне и някоя-друга искра, нали?

Само „Лудогорец“! Дано още повече жени ходят на мачове!