Търсене

Начало Спорт Надпреварата на „Диамантена футболна лига“ е в разгара си
Надпреварата на „Диамантена футболна лига“ е в разгара си
16 July 2019

След работно време през седмицата любители на футбола с голям ентусиазъм участват в първенството на новосформирана аматьорска група за футбол на хандбални врати „Диамантена футболна лига - Разград“.

Любовта към футбола, най-популярната игра в света, няма граници. А да си създадеш условия за това, е още по голямо предизвикателство.

17_07_2019_diam_1.jpg

Да припомним, че група млади момчета, между които и бивши футболисти на „Лудогорец“, работиха здраво, за да възстановят занемарения тревен стадион „Стъклозавода“, където се провежда първенството на лигата с участието на 7 отбора. Това стана с подкрепата на „DIAMOND INVESTMNT KYMPANI“ ДЗЗД . Играе се главно през седмицата след работно време, на хандбални врати на игрище с умалени размери и с по-малко състезатели. А вече има и много публика, която подгрява футболистите на терена.

От изиграните мачове след четвъртия кръг начело във временното класиране е отборът на ФК „No name“ с три победи и 9 точки. Следват ФК „Разград“, ФК „Кристал, ФК „Марвис“. Крайното класиране ще публикуваме след завършване на първенството към началото на август. Ето и мачовете тази седмица: Късно снощи се играха ФК „Марвас“ - ФК „Нафта“ и ФК „Разград“ - ФК „No name“. Утре е срещата ФК „Феймъс“ - ФК „Диамант“.

 

Здравко ДУШКОВ