Търсене

Начало Спорт Кубратчани с участие на републиканско първенство па тенис на маса
Кубратчани с участие на републиканско първенство па тенис на маса
26 June 2019

В Русе се проведе републиканското първенство по тенис на маса за ученици от VIII до X клас - момчета и момичета. Представителите от Кубрат се класираха на 9-то място, печелейки купа и грамота.

Кубратчани изгубиха от учениците на ПМГ „Баба Тонка“– гр. Русе с 4:3, последва втора загуба от тенисистите на НПГ „Димитър Талев“– гр. Гоце Делчев с 4:2 и трета загуба от тенисистите на ГПИЕ „Мигел де Сервантес“ - София също с 4:2.

26_06_2019_ping_1.jpg

Тенисистите от Кубрат изгубиха и двубоя с учениците на СУ „Васил Левски“ – гр. Роман. Единствената победа учениците на СУ „Христо Ботев" извоюваха от играчите на СУ „Елин Пелин“- с. Руен при резултат 4:0. Първенци в турнира станаха учениците от ЧЕГ „Стоян Сариев“.

При девойките първи станаха представителите от град Две могили, следвани от момичетата на Варна и Роман.

Ще припомним, че кубратчани бяха първенци в Зоналните игри, побеждавайки отбори от областите Русе, Разград, Силистра и Търговище. „Предвид това, че за първи път участваме на републикански финали, доволен съм от представянето на момчетата. Благодаря им за доброто представяне и положения труд. Благодаря им за всичко!“, каза треньорът Стойчо Стойчев.


Радослав СТОЙКОВ