Търсене

Начало Искам думата Ремонтът в квартал „Орел“ не е приключил, за да му се търсят „пропуски“
Ремонтът в квартал „Орел“ не е приключил, за да му се търсят „пропуски“
15 May 2019

В броя на „Екип 7“ от 13 май 2019 г. е публикувана статия със заглавие „Жител на „Орел“ с букет от забележки за ремонта на квартала“ . В нея г-н Стоян Мичев посочва „пропуски“ по изпълнението на ремонта в квартала, които според него трябва да бъдат отстранени. Отново от Община Разград подчертаваме, че обектът в кв. „Орел“ не е завършен и предаден на възложителя, като все още там се изпълняват ремонтни дейности.

15_05_2019_remont.jpg

Работи се и в момента се изпълняват довършителни работи, след които ще стартират дейности по почистване на строителната площадка. Разбира се, ние очакваме подобни сигнали, които се разглеждат обстойно при изпълнението. В този случай, който е посочен от г-н Стоян Мичев, заявяваме, че мястото не е завършено и няма как да се коментира, че е „пропуск“ нещо, което подлежи на довършителни работи и не е прието от възложителя. Радваме се, че гражданите имат будно съзнание, но все пак е необходимо и да проявят търпение.

За пореден път призоваваме да пазят и да не увреждат новите придобивки, които са изцяло изградени, за да удовлетворяват техните потребности.


Пресцентър на Община Разград