Търсене

Начало Политика БСП в Разградско номинира 24 кандидати за евролистата
БСП в Разградско номинира 24 кандидати за евролистата
22 March 2019

Приключи кампанията в Разградски регион за номиниране на кандидати за листата на БСП за Европейските избори, съобщи вчера областният председател на социалистите Наско Анастасов на пресконференция, в която участва и общинският лидер в Разград Добрин Добрев. В цялата област са проведени събрания на основните партийни организации, след което три конференции - в Разград, Кубрат и Исперих, и четири общи събрания – в Лозница, Завет, Цар Калоян и Самуил.

22_03_2019_bsp.jpg

На тях са обобщени предложенията на основните партийни организации, които вече са изпратени в Националния съвет на БСП.

Тъй като водачът е определен от Изпълнителното бюро, предложенията са само за листата, уточни Анастасов. Той допълни, че предложенията са общо за 24 души, като най-много – от шест общини, са предложени Сергей Станишев и Петър Курумбашев. Пет общини са номинирали Елена Йончева, Деница Златева и Момчил Неков....

„Настроението в партията е приповдигнато. Смятаме, че БСП има голям шанс да спечели европейските избори, това ще даде възможност за по-добро представяне на местните избори, а след тях и евентуално на предсрочните парламентарни избори“, заяви Наско Анастасов.