Търсене

Начало Искам думата Петричев към Любо Пенев: С треньор като тебе ще те спрат на границата!
Петричев към Любо Пенев: С треньор като тебе ще те спрат на границата!
22 February 2019

Изпълнителният директор на „Лудогорец“ Ангел Петричев, публикува остър пост в официалната си страница във Фейсбук по повод на атаката на треньора на ЦСКА Любослав Пенев. Бившият футболист заяви, че част от титлите на „орлите“ не са заслужени и че не би работил в „Лудогорец“.


22_02_2019_penev.jpg22_02_2019_petricev.jpgЕто какво пише Ангел Петричев:

„Чета, че Любослав Пенев е казал, че никога не би работил за „Лудогорец“. По принцип, за да работиш на едно място, първо трябва да те поканят. На нас даже и през ум не ни е минавало да каним за треньор Любослав Пенев. Достатъчно грижи си имаме, че да треперим кога няма да го пуснат да мине границата, защото са го подгонили някоя банка, кредитор или НАП.

А „Лудогорец“ пътува много, защото играе редовно в Шампионска лига или Лига Европа. Казвам го за сведение на г-н Пенев, защото от изказванията му оставам с впечатление, че пропуска този важен детайл. Когато в един сезон си победил „Хофенхайм“ и „Брага“, изглежда логично да станеш шампион на България. Говоря само за последния шампионски сезон. Статистиката ни иначе е дълга.

Но явно цифрите не са силната страна на г-н Любослав Пенев. Когато опонентът ти за президент на БФС е спечелил 463 гласа на конгреса, а ти само 36, коментарите са излишни. Явно футболната общественост ти е казала: „Абе, не ставаш за тази работа!!!“.

Дискусията се разрази дни преди сблъсъка на ЦСКА с „Левски“ в следващия кръг на първенството, очевидно нервите на Любо Пенев не издържат и се чуди кого да набеди за виновник при евентуален провал.

В предстоящия кръг „Лудогорец“ също ще се изправи пред корав и труден противник при гостуването си във Варна на „Черно море“. Мачът е утре от 15 часа.