Търсене

Начало Искам думата Кметът и общинарите се вслушаха в гласа на разградчани и сториха добро
Кметът и общинарите се вслушаха в гласа на разградчани и сториха добро
14 January 2019

Искаме да благодарим на кмета на Разград д-р Василев и на Общинския съвет за това, че се вслушаха в гласа на живущите на улица „Хаджи Димитър“, в Дома за стари хора и от съседните улици за поставяне на „легнали полицаи“ в района, с цел ограничаване скоростта на МПС.

14_01_2019_dobro.jpg

Използваме случая да отбележим една негативна черта на българина. Когато започне някаква инициатива, той винаги започва със скептицизъм и доказателства, че тя няма как да стане. Както казват старите хора, от девет кладенци вода ще донесе, само и само да не се свърши работата. Когато решихме да направим подписката с нашето искане, много хора казаха, че тия неща не стават с подписки, че никой няма да ни чуе. Въпреки всичко, за разлика от тях, ние бяхме оптимисти и вярвахме, че в Общината работят стойностни хора, които са загрижени за хората, които са ги избрали. Вярно е, че доверието в институциите пада, но нека преди да даваме оценки, да опитаме да поставим проблемите за решаване. Ние сме сигурни, че с поставянето на „легналите полицаи“ и с повишеното чувство за отговорност на шофьорите инцидентите в този район ще намалеят.

От името на всички живеещи в района на ул. „Хаджи Димитър“ още един път благодарим на ръководството и служителите на Общината.

 

Калинка РУСЕВА и Цонка ДОНЕВА

Разград