shadravan.jpg new_ekip7.jpg
 
 

Търсене

Начало
Четири катастрофи за четири дни
04 January 2008

Четири катастрофи без жертви, но с пострадали хора бяха регистрирани в полицията от 30 декември до 2 януари. В предпоследния ден на старата година, около 6.30 ч. на ул. "Перистър" в Разград, „Фолксваген Голф”, управляван от 19-годишния К.К. блъсна паркиран „Форд“. Возещата се на предната седалка във форда разградчанка на 19 г. е с избит зъб и повърхностни рани. К.К. е шофирал с концентрация на алкохол в кръвта 1.32 промила.
 

На 1 януари около 15.00 ч. на ул.“Стефан Радков“ в Осенец „BMW 316“ с френска регистрация, управлявано от 43-годишния В.Т. от селото, последователно се блъсна в ограда и дърво.
Заради несъобразената скорост, возещата се на предната седалка М.Г., на 38 г., е с фрактура на лявата раменна кост. Водачът В.Т. не притежавал шофьорска книжка.
Същия ден около 18.00 ч. на бул. „Освобождение“ в Цар Калоян на автобусна спирка „Сеат Кордоба“ при заобикаляне на автобус, с левия си преден калник блъсна 5-годишно момиче. Детето е настанено в хирургичното отделение на разградската болница с контузна рана на главата, без опасност за живота. Зад волана на автомобила е бил 30-годишният А.Х от Зараево.
В сряда около 16.00 ч. по пътя Ушинци - Разград, близо до разсадника, „Фолксваген Голф“ на заснежен път навлезе в лентата за насрещно движение и се блъсна в бетонен стълб вляво, извън пътното платно. Зад волана на автомобила е бил Л.К. /51 г./ от Балкански. В МБАЛ-Разград е настанена возещата се на задната седалка Р.Х., на 58 г., от Хърсово. Жената е инвалид първа група.

Мила КЮЛЮМОВА