Търсене

Начало Оживление Избират бебе на 2008-ма
Избират бебе на 2008-ма
14 January 2009

 

На 1 март по вече утвърдена традиция ще бъде избрано бебе на 2008-ма. Организатор е неправителствената организация „Жанета“ в Разград, която провежда състезанието за четвърта поредна година под егидата на кмета на града.

Бебетата ще се съревновават в няколко категории – усмивка, фотогеничност, гласовитост... Най-атрактивна остава надпреварата за пълзене. Не по-малко интересни и забавни са и игрите за татковци, а през тази година те ще бъдат по-разнообразни и пленителни.

 

Кое бебе ще бъде удостоено с големите титла, ще решава публиката чрез гласуване.

Състезанието е планирано за 10.30 часа в залата на филхармонията, а заявки за участие се приемат до 25 февруари в офиса на сдружението до Изчислителния център или на телефон 0885161656 и 66 02 83. Таксата за участие е десет лева.

От „Жанета“ очакват в съревнованието да се включат около четиридесет деца, родени през 2008-ма година, колкото традиционно са участвали предходните три години. Да мерят сили, гласовитост, бързина и сръчност могат всички бебета от Разградска община, независимо в кой град са поели своята първа глътка живот.

 

Галина МАРИНОВА