Търсене

Начало Оживление Коледно парти за децата от Ресурсен център – Разград
Коледно парти за децата от Ресурсен център – Разград
22 December 2008

 

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Коледа, Ресурсен център за деца със специални образователни потребности навърши скромните две годинки. Рождения си ден те решиха да отбележат, като зарадват своите възпитаници с весело коледно парти. За доброто настроение се бяха погрижили ресурсните учители, които подготвиха специална празнична програма, изпълнена с жизнерадостни детски игри, съобразени с възможностите на децата.

 

22_12_2008_parti.jpgДядо Коледа и Снежанка се погрижиха усмивките да не слизат от лицата на всички. Те бяха дошли със своите помощници – джуджетата. В ролята на джуджетата влязоха деца от общообразователни училища и детски градини в Разград, тъй като това е един от основните приоритети в работата на работещите в Ресурсния център, а именно интеграцията на деца със специални образователни потребности в обществото.

Децата от всяка ресурсна група бяха изпълнили молбата на Дядо Коледа - да види как те умеят да творят, като го изненадат с изработени от тях сурвакници. Той се впечатли от техните умения и зарадва всички с награди. В края на партито всяко дете си тръгна с подарък от Дядо Коледа, благодарение на спонсорите, между които и ЕТ “В.Великов”.

 

Милена ГЕОРГИЕВА