Търсене

Начало Политика Татяна БУРУДЖИЕВА: Денчо Бояджиев може и ще лобира за Разград
Татяна БУРУДЖИЕВА: Денчо Бояджиев може и ще лобира за Разград
10 March 2017

 

Листата на БСП е от познати и доказани хора и Разград има шанса да направи добре информиран избор и да получи това, което му се полага истински. Знае се какво може и какво е направил водачът Денчо Бояджиев, когато беше кмет. Аз съм му благодарна за огромната помощ, която той ми оказа, когато бях депутат. Всичко, което се случи в Разград, се случи, защото работехме заедно и тази взаимна подкрепа беше много важна.

 

bsp.jpg

Това заяви вчера в Разград политологът и бивш депутат от Лудогорието Татяна Буруджиева. Тя допълни, че ако Бояджиев бъде избран за народен представител ,той ще може да работи още от първия ден адекватно, тъй като освен че познава проблемите на региона, вече е бил в парламента. Буруджиева даде пример със себе си, която на теория знаела всичко, но за да навлезе в същинската работа на законодателния орган, й е трябвало немалко време.

„Ако Денчо Бояджиев е лобист, той ще бъде лобист за Разград, убедена съм в това, заключи Татяна Буруджиева, която снощи участва в официалното откриване на предизборната кампания на „БСП за България“ в областта.